Det lugnar ner sig

Julen alltså! Älskar den här tiden på året så himla mycket.

IMG_6788

Efter en intensiv tid på alla plan har livet börjat falla på plats igen, och jag har bara nångra få jobbdagar kvar före jul.

IMG_6794 IMG_6782

Hönsen värper två ägg om dagen nu! Men de äter mängder, de där två äggen om dagen kostar oss flera hundra i månaden. Inte rimligt! Vi måste slakta alla de hundraelva tupparna som bara äter, slåss och väsnas.

IMG_6797 Jag passade på att baka saffransbullar igår, men jag undrar om vår ugn håller på att paja? Hälften blev latbakade och hälften blev brända. Dålig timing i så fall, precis före jul.

IMG_6801

Jag tog in en liten adventsgran också! Hade tänkt sätta en liten ljusslinga i den men ångrade mig, den är fin som den är. Och den där damejanen (?) är så vacker! Den har vi fått efter Jonathans mormor tror jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *