I ide

Mellandagarna är verkligen några dagar emellan hets och hets, vi pausar allt och inte mycket händer. Lite som att gå i ide. Det är så skönt! Vi träffar släkt på annandagen men i övrigt bokar vi in så lite som möjligt. I år har vi inte ens börjat med veden eftersom Jonathan har ont i handleden. Inte mig emot! Vi äter rester av julmat och godis och jag tillbringar mycket tid här…

… eftersom jag fryser hela tiden för att kaminen i hallen är trasig och en reservdel fastnat i posten, eller här…

… eftersom, ja, det behövs väl ingen motivering. Jag läser boken om Hilma af Klint av Anna Laestadius Larsson som jag fick i julklapp, och den är inte så bra. Men innan dess läste jag Vi for upp med mor av Karin Smirnoff som jag också fick i julklapp, och den var fantastiskt bra!

Nu känner jag ändå att det kan vara dags att kliva ur mjukisbyxorna snart – och det passar ju fint, för imorgon är det nyårsafton och sen är det dags att städa ut julen. Hurra!

Hoppas ni har det lika skönt som jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *