Hälsa på hos oss

Öppen gård

Kom och hälsa på när lammen och kutingarna är födda och kycklingarna är kläckta! Gosa och klappa, gå en promenad i vår skog, fika hembakat och köp gårdsprodukter! Håll utkik efter datum – det blir i april!

Julmys och ljusstöpning 24 november

Välkomna på en heldag med julstämning, djurklappning och ljusstöpning lördag den 24 november!

Vi kommer att dricka glögg, äta godsaker och fika, gå en tur på gården och hälsa på alla djur, titta på odlingarna (vad som nu finns att se) och huset, äta en god lunch och så stöpa egna ljus att ta hem och spara till julafton!

Alla gäster kommer också få något med sig hem som är producerat på gården.

Hela kalaset kostar 500 kr/person. Jag tänker att vi håller det litet och intimt så alla hinner lära känna varandra lite.

Mejla mig på brattannap@gmail.com om du vill komma (eller såklart om du undrar något mer).

Vi bor ca 1,5 timme norr om Stockholm med buss. Det ska bli så kul det här!

VÄLKOMMEN!

4 thoughts on “Hälsa på hos oss

  1. Hej! ÅH vad mysigt det låter! Går det även att ta sig med buss från Uppsala till er eller måste är det från Sthlm endast som funkar?

    1. Hej! Jaa hoppas du kan komma! Vår busshållplats heter Stabby Gård (Norrtälje – det finns ju ett Stabby Gård i Uppsala också). Det verkar som att det går bra att åka 677 till Norrtälje och därifrån vidare hit med 636 eller 637 🙂

      1. Tack snälla du för svar! 🙂 (Och ja, det hade väl varit för lätt att bara ta stadsbussen, hihi.) Men då ska jag försöka komma loss den lördagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *